Sügisene suupiste, mis jääb kõige maitsvam rääbisemarjaga.
500 g väiksemaid maapirne
2 dl crème fraîche'i või paksemat hapukoort
0,5 punast sibulat
30 g kalamarja või muud kalamarja
värsket tilli ja/ või murulauku
Kuumuta ahi 175 C.
Pese maapirnid hoolega, aseta ahjupannile ning küpseta ahju keskosas pehmeks (u 15-20 minutit, olenevalt suurusest).
Tee igale maapirnile peale ristlõige ning suru maapirn külgedelt veidi kokku, et see avaneks. Lase veidi jahtuda.
Puista peale veidi soola, siis törts hapukoort, veidike peenelt hakitud punast sibulat, veidi rääbisemarja ja värsket tilli ja/või murulauku.
Retsept siit.
Ahjus küpsetatud maapirnid hapukoore ja kalamarjaga
Sügisene suupiste, mis jääb kõige maitsvam rääbisemarjaga.