Kasuta väiksemaid kollaseid ja punaseid peete.
12 väikest punast ja/või kollast peeti
150 g Castello® Blue sinihallitusjuustu
1 dl Saare hapukoort
1 laimi riivitud koor
1 dl Kreeka pähkleid
1 sl hakitud värsket rosmariini
2 sl vedelat mett
Pese peedid, kaabi puhtaks. Keera fooliumisse ja küpseta kaane all ahjus umbes 1 tund. Kontrolli hambaorgi või terava noaga peetide küpsust.
Hõõru sinihaliitusjuust pehmeks, sega hapukoore ja laimikoorega.
Haki kreeka pähklid jämedalt. Kuumuta mesi väikeses potis, lisa hakitud rosmariin ja pähklid.
Kui peedid on küpsed, siis ava fooliumid, tee iga peedi sisse sügav ristlõige ja suru peet lahti. Lisa juustukreemi ja pähkli-rosmariinimesi.
Retsept siit.
Ahjupeedid sinihallitusjuust, mee ja rosmariiniga
Kasuta väiksemaid kollaseid ja punaseid peete.