Ahjupeedid sinihallitusjuust, mee ja rosmariiniga

Kasuta väiksemaid kollaseid ja punaseid peete.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

12 väikest punast peeti ja

kollast peeti

150 g Castello® Blue sinihallitusjuustu

1 dl crème fraîche'i

1 laimi riivitud koor

1 dl Kreeka pähkleid

1 sl hakitud värsket rosmariini

2 sl vedelat mett

Valmistamine

Pese peedid, kaabi puhtaks. Keera fooliumisse ja küpseta kaane all ahjus umbes 1 tund. Kontrolli hambaorgi või terava noaga peetide küpsust.

Hõõru sinihaliitusjuust pehmeks, sega crème fraiche'i ja laimikoorega.

Haki kreeka pähklid jämedalt. Kuumuta mesi väikeses potis, lisa hakitud rosmariin ja pähklid.

Kui peedid on küpsed, siis ava fooliumid, tee iga peedi sisse sügav ristlõige ja suru peet lahti. Lisa juustukreemi ja pähkli-rosmariinimesi. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR