Krõbedad tofunagitsad

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g kuubikuteks lõigatud tofu juustu

125 g nisujahu

150 ml vett

120 g peenikest maisimannat e. polentat

120 g riisijahu

2 tl Cajun'i maitseainesegu

250 ml taimeõli praadimiseks

3 sl veganlikku majoneesi

1 tl hakitud värsket murulauku

Valmistamine

Sega jahu ja vesi kausis vispliga ühtlaseks. 

Sega teises kausis polenta, riisijahu ja 1 tl Cajuni vürtsisegu. 

Kasta tofutükid esmalt tainasse, siis jahusegusse.

Kuumuta õli potis 170 C. Pane paneeritud tofutükid paarikaupa kuuma õlisse ja küpseta umbes 4 minutit, tofutükke pöörates, kuni need on kenasti kuldsed ja krõbedad. 

Tõsta kurnlusika abil köögipaberile tahenema. 

Kastme jaoks sega majonees, murulauk ja 1 tl Cajuni vürtsisegu ühtlaseks. Serveeri koos praetud tofukuubikutega. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR