Seeneomlett on maitsestatud tšehhidele omaselt köömnete ja peterselliga (Houby s vejci).
500 g värskeid šampinjone või muid mahedamaitselisi seeni
0.5 dl võid
1 tl soola
0.25 tl musta pipart
0.5 tl purustatud köömneid
2 sl hakitud peterselli
6 lahtiklopitud muna
Viiluta seened ja hauta kuumas võis soola, pipra, köömnete ja peterselliga pehmeks.
Kui vedelik on seentest aurustunud, lisa klopitud munad ja lase segul panni peal tasasel tulel hüübida.
Retsept on pärit Eleanor's Czech Kitchen veebilehelt (Houby s vejci). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Mõnus ja kiire vahepala.
Aniitram saatis sellise pildi kunagi:
Seene-munahüüve
Seeneomlett on maitsestatud tšehhidele omaselt köömnete ja peterselliga (Houby s vejci).