Seene-munahüüve

Seeneomlett on maitsestatud tšehhidele omaselt köömnete ja peterselliga (Houby s vejci).

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g värskeid šampinjone või muid mahedamaitselisi seeni

0.5 dl võid

1 tl soola

0.25 tl musta pipart

0.5 tl purustatud köömneid

2 sl hakitud peterselli

6 lahtiklopitud muna

Valmistamine

Viiluta seened ja hauta kuumas võis soola, pipra, köömnete ja peterselliga pehmeks.

Kui vedelik on seentest aurustunud, lisa klopitud munad ja lase segul panni peal tasasel tulel hüübida.

Loe veel:

Retsept on pärit Eleanor's Czech Kitchen veebilehelt (Houby s vejci). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 11.04.2010 17:50

Mõnus ja kiire vahepala.

Pille
postitatud 04.12.2022 18:48

Aniitram saatis sellise pildi kunagi: