Singi- või suitsukanakreem rukkinööpidesse

Kogus
30 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g tükeldatud suitsusinki või suitsukana

150 g toorjuustu

50 g 35% rõõska koort ehk vahukoort

Serveerimiseks:

rukkinööpe e. näkileivakorvikesi

Kaunistuseks:

kappareid või kornišone

hakitud värsket maitserohelist

granaatõunaseemneid

Valmistamine

Sega kõik ained saumikseri abil või köögikombainis ühtlaseks kreemiks. Pane saadud segu pritskotti. 

Pigista vahetult enne serveerimist rukkinööpide sisse, arvestades 10-15 g täidist ühe suupiste jaoks. Kaunista vastavalt soovile.

Loe veel:

Idee: Kataköök Catering. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR