Sojakaaviar

Põnev "kalamari" tapiokipärlitest.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

100 g väikeseid tapiokipärleid

3 dl vett

Sojaleem:

2 dl gluteenivaba sojakastet

1 sl sidrunimahla

1 sl suhkrut

2 tl riivitud ingverijuurt

2 riivitud küüslauguküünt

1 hakitud punane tšilli

Valmistamine

Keeda tapiokipärleid vees 11-12 minutit, siis pane sõelale ja loputa külma veega, eraldades kõik terad üksteisest. 

Sega kõik sojaleeme ained saumikseri abil ühtlaseks, kurna läbi sõela. Kalla keedetud tapiokipärlitele ja lase 24 tundi maitsestuda. 

 

LISA KOMMENTAAR