Veisemaks sibulaga

e. Hígado de ternera encebollado. Hispaania roog.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Valmistamine

Puhasta maks kelmedest, tükelda ja hõõru soolaga.

Peenesta sibulad, petersell ja küüslauk ning prae oliivõlis koos loorberilehe ja paprikaga. Maitsesta soolaga ning hauta tasasel tulel, kuni sibulad on pehmed. Kata pott kaanega ja hoia soojas.

Maitsesta maksatükid veel kord soolaga ja prae kuumas oliivõlis 5 minutit.

Eemalda tulelt, lisa praetud sibulad ja serveeri kohe.

Loe veel:

Retsept on pärit raamatust "Best of Spanish & Mediterranean Cuisine". Pildi tegi Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

qsti
postitatud 07.06.2010 18:54

Mõnusalt maitsestatud sibulad ja mahlane maks!

Pille
postitatud 09.03.2025 09:46

Qsti tehtud pilt ka:

Ilse
postitatud 09.03.2025 09:41

Mulle meeldisid