1,2 dl kookosjahu (56 g)
6 suurt muna
312 ml mandlipiima või kookospiima
0,75 tl meresoola
0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid soovi korral
0,5 tl paprikapulbrit soovi korral
Vispelda suures kausis kõik komponendid omavahel. Lase tainal paar minutit seista ja natuke pakseneda - tainas peab olema õhukese pannkoogitaina moodi ehk üsna vedel.
Kuumuta väike praepann (u 20 cm) keskmisel või veidi tugevamal kuumusel. Pintselda kergelt õliga, siis kalla 60 ml tainast pannile ja liiguta panni, et tainas seda ühtlaselt kataks.
Kata pann kaanega ja küpseta 1-2 minutit, kuni tortilja servad on kuldsed ja keskel moodustuvad õhumullikesed.
Pööra tortilja ringi ning küpseta ka teiselt poolt 1-2 minutit.
Retsept siit.
Kookosjahutortiljad
Need kookosjahutortiljad sobivad erinevate vräppide valmistamiseks.