Karulaugutzatziki

Tzatziki on kreeka jogurti-küüslaugu-kurgidipp. Siin on samal põhimõttel valmistatud kurgi-karulaugusalat. Sobib hästi dipikastmeks või lisandiks erinevate roogade juurde.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 pikka kurki

1 tl soola

suur kimp karulauku

400 g Saare maitsestamata jogurtit

Valmistamine

Pese kurk ning riivi jämeda riiviga. Pane sõelale, riputa peale soola ja lase 30 minutit nõrguda. Haki karulauk peenelt.

Sega kausis hakitud karulauk, nõrutatud kurk ning jogurt. Kui soovid vedelamat kastet, siis võid lisada nt veidi keefirit.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Victoria A @ FB
postitatud 03.05.2013 13:02

Tegin seda nädal tagasi ja tõesti maitsev vitamiinipomm!

Ilse
postitatud 12.04.2016 14:02

Maitsev ! Sorts õli ja suts sidrunimahla sai ka veel lisatud:) Veisekotletile oli suurepärane lisand.

Rita Sirp
postitatud 18.04.2016 12:08

Tänan ..just otsisin millega karulauku teha.

Tiina
postitatud 17.04.2020 21:15

Ma riivin kurgi pooleks redisega, tuleb veel mõnusam. Sidrunimahla ja näpuotsaga suhkrut lisan ka. Meie suur lemmik!