Capri kana (ahjus)

Tomat, mozzarella juust ja värske basiilik annavad kanafileele tõeliselt itaaliapärase maitse.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanafileed

soola ja musta pipart

250 g basiilikupestot

2 viilutatud Roma tomatit

120 g Mozzarella juustu

4 sl viilutatud värsket basiilikut

Valmistamine

Kuumuta ahi 180C. 

Lõika fooliumist neli u 30 cm küljepikkusega lehte. Pane iga fooliumitüki keskele kanafilee, maitsesta see soola-pipraga. Aseta igale kanatükile pestot, tomativiilud ja mozzarella juustu. 

Keera fooliumi küljed kanafilee kohale kokku, nii et kana oleks üleni peidetud. Tõsta fooliumikompsud ahjuplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus umbes 25-30 minutit, kuni kana on täiesti küps. 

Ava fooliumipakid, kaunista värske basiilikuga ja serveeri kohe.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR