Langustiinid küüslaugumajoneesiga

Väga eriline eelroog erilisteks puhkudeks - aga nii lihtne teha!

Kogus
kahele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

10 värsket Norra salehomaari

1 sl sidrunimahla

2 sidrunit

4 sl hästi kvaliteetset majoneesi

2 küüslauguküünt

2 sl hakitud värsket murulauku või peterselli

Valmistamine

Kuumuta ahi 200°C. Lõika üks sidrun sektoriteks (serveerimiseks), teiselt pressi välja mahl ja riivi koor peene riiviga.

Pane Norra salehomaarid ahjupannile, nirista peale oliiviõli, pool riivitud sidrunikoorest ja peaaegu kogu sidrunimahl (jäta 1 sl alles). Maitsesta musta pipraga.

Küpseta 200-kraadises ahjus 10-12 minutit või kuni salehomaarid on küpsed. 

Sega majoneesi hulka ülejäänud sidrunikoor ja -mahl, purustatud küüslauk ja hakitud maitseroheline. 

Serveeri grillitud langustiine majoneeskastme ja sidrunisektoritega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR