Pese maguskartulid hoolega. Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 30-40 minutit või kuni kartulid on küpsed (kontrolli küpsust terava noaga).
Samal ajal koori sibul, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Eemalda tšillikaunast seemned, lõika tšilli õhukesteks ratasteks või haki peeneks. Tee noaga maguskartuli peale ristlõike, siis suru külgede peale kokku, nii et maguskartul “avaneb”.
Nõruta tuunikalakonserv, jaota kahvliga tükkideks ning seejärel tõsta maguskartulitesse.
Peale aseta õhukesed sibulaviilud, tšilliribad, veidi laimimahla, jogurtit ja koriandrilehti. Serveeri kohe.
Mundris küpsetatud maguskartul
Tervelt küpsetatud maguskartuli võib täita meelepärase täidisega, siin üks võimalikest variantidest.