Küpsisekoogid šokolaadiga

Väikesed toredad küpsisetornid.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

360 g ehk 2 pakki Selga šokolaadimaitselisi küpsiseid

250 g hapukoort

1 sl riivitud apelsinikoort + 2 sl apelsinimahla

1 tass kohvi immutamiseks

50 g tumedat šokolaadi

8 ilusat vaarikat

Valmistamine

Sega hapukoor apelsinimahla ja riivitud apelsinikoorega.

Kasta küpsis kohvisse ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud alusele. Lisa u 1 tl hapukooresegu, seejärel jälle kohvisegusse kastetud küpsis. Lao kokku neli kihti küpsiseid ja hapukooresegu.

Korda sama ka ülejäänud seitsme koogiga.

Haki šokolaad võimalikult peeneks ja lisa sellele 50 ml keevat vett. Sega ühtlaseks ja jaga kookidele, aja lusikaga pisut laiali, nii et kogu pealmine osa oleks kaetud.

Pehmesse šokolaadi suru vaarikas ja pudista peale järele jäänud küpsistest puru.

Lase kookidel enne serveerimist külmikus vähemalt paar tundi taheneda.

Britt Paju retsept ja foto.

LISA KOMMENTAAR