Palju kiidetud tagliatelle-roog tomati, koore ja kanafileeribadega.
400 g kanafileeribasid (nt meemarinaadis)
praadimiseks õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
200 g tomatipüreed (passata)
200 g kohvikoort või vahukoort
1 tl grillmaitseainet
soola ja musta pipart
600 g värskeid tagliatelle lintnuudleid
Haki sibul ja küüslauk, prae pannil õlis klaasjaks. Lisa kanafileeribad ja prae, kuni need on küpsed.
Lisa maitseained ning tomatipüree, kuumuta läbi. Lisa rõõsk koor ning hauta tasasel tulel valmimiseni.
Keeda tagliatelle al dente, nõruta ja sega kastmega.
Allikas: Kotikokki, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Seda tahaks proovida!
Hea vaheldus tavalisele kooresele kanapastale.
Lihtne kanapasta
Palju kiidetud tagliatelle-roog tomati, koore ja kanafileeribadega.