Lihtne succotash

Succotash on Põhja-Ameerika indiaanlaste 'sohquttahhash' roast inspireeritud salat maisi ning mingi kaunviljaga. Siin lihtne variant külmutatud köögiviljaseguga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl avokaadoõli või oliiviõli

250 g hakitud suvikõrvitsat (u 5 dl)

1 hakitud sibul

400 g Härmavili külmutatud porgand, mais, hernes segu

100 g külmutatud sojaube (edamame ube)

250 g kirsstomateid

1 sl sidrunimahla

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pane külmutatud oad ja köögiviljasegu kaussi, kalla peale keev vesi ja lase paar minutit pehmeneda. Siis kurna hoolega.

Lõika suvikõrvits u 1 cm kuubikuteks. Haki sibul u 5 mm kuubikuteks. Lõika kirsstomatid neljaks. 

Kuumuta õli keskmisel kuumusel keskmise suurusega potis või suurel praepannil. 

Lisa suvikõrvits ja sibul, maitsesta kergelt soolaga. Hauta umbes 5 minutit, kuni sibul on klaasjas ja suvikõrvits pehme. 

Tõsta kuumust, lisa hernes, mais, paprika ning seejärel edamame oad. Kuumuta segades mõned minutid, kuni köögiviljad on läbi kuumutatud. 

Kalla segu suurde kaussi ja lase jahtuda. Sega juurde kirsstomatid, maitsesta sidrunimahla ja musta pipraga. 

Loe veel:

Allikas: Keri Glassman, Food Network, aga mugandatud

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 26.07.2019 11:28

Mulle meeldis, nii värviline ja palju erinevaid tekstuure!