1 sl avokaadoõli või oliiviõli
250 g hakitud suvikõrvitsat (u 5 dl)
1 hakitud sibul
400 g Härmavili külmutatud porgand, mais, hernes segu
100 g külmutatud sojaube (edamame ube)
250 g kirsstomateid
1 sl sidrunimahla
soola ja musta pipart
Pane külmutatud oad ja köögiviljasegu kaussi, kalla peale keev vesi ja lase paar minutit pehmeneda. Siis kurna hoolega.
Lõika suvikõrvits u 1 cm kuubikuteks. Haki sibul u 5 mm kuubikuteks. Lõika kirsstomatid neljaks.
Kuumuta õli keskmisel kuumusel keskmise suurusega potis või suurel praepannil.
Lisa suvikõrvits ja sibul, maitsesta kergelt soolaga. Hauta umbes 5 minutit, kuni sibul on klaasjas ja suvikõrvits pehme.
Tõsta kuumust, lisa hernes, mais, paprika ning seejärel edamame oad. Kuumuta segades mõned minutid, kuni köögiviljad on läbi kuumutatud.
Kalla segu suurde kaussi ja lase jahtuda. Sega juurde kirsstomatid, maitsesta sidrunimahla ja musta pipraga.
Allikas: Keri Glassman, Food Network, aga mugandatud
Lihtne succotash
Succotash on Põhja-Ameerika indiaanlaste 'sohquttahhash' roast inspireeritud salat maisi ning mingi kaunviljaga. Siin lihtne variant külmutatud köögiviljaseguga.