Maksapannkoogid

Sellist eelrooga serveeriti Inturisti hotelli "Tallinn" restoranis 1980ndatel. Koguseid on veidi timmitud kodukokale sobivamaks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

450 g veisemaksa

100 g sibulat

180 g seapekki

1 muna

80 g nisujahu

30 g võid

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

120 g hapukoort või 40 g sulatatud võid

Valmistamine

Puhasta maks kilest, tükelda ja aja koos sibula ja pekiga läbi hakklihamasina. Maitsesta soola-pipraga. Sega juurde jahu ja lahtiklopitud muna. Prae võis. 

Lauale anna hapukoore või sulatatud võiga. 

Retseptikaardi all on selline tore kirje: "ÜAS "Inturist" hotelli "Tallinn" restorani kulinaarianõukogu otsuse nr 35 põhjal retsept nr 88 kinnitatud 20. mail 1980. a.
Kulinaarianõukogu esimees: M. Koort"

LISA KOMMENTAAR