Suitsutatud põhjapõdraliha kreem

See külmsuitsutatud põhjapõdralihaga valmistatud hapukoorekreem sobib imehästi nt rukkinööpide täitmiseks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

50 g külmsuitsutatud põhjapõdraliha

1 sl hakitud punast sibulat

2 tl riivitud värsket mädarõigast

150 g hapukoort

soola ja musta pipart

2 sl hakitud värsket murulauku

Valmistamine

Haki külmsuitsutatud põhjapõdraliha peeneks. Sega põhjapõdraliha, punane sibul, mädarõigas ja hapukoor omavahel, maitsesta soola-pipraga. Lase vähemalt veerand tundi külmkapis maitsestuda. 

Jaota nt rukkinööpide sisse, kaunista hakitud murulauguga ja serveeri.

Loe veel:

Retsept on siit.

LISA KOMMENTAAR