See toekas võileib sobib nii lõunasöögiks, vahepalaks kui ka hilisõhtuseks ooteks. Serveeri kartulikrõpsude ja limonaadiga või hoopis rohelise salatiga.
Lõika marineeritud kurgid u 6 mm paksusteks viiludeks.
Jaota pool juustuviiludest nelja saiaviilu peale. Tõsta peale marineeritud kurk, salaamiviilud ja ülejäänud juustuviilud. Tõsta peale ülejäänud neli saiaviilu.
Määri pool võist saiaviiludele.
Kuumuta suur (malm)pann keskmisel kuumusel. Aseta saiad pannile, võine pool allpool. Määri peale ülejäänud või.
Prae võileibu pannil neid spaatliga kokku surudes, umbes 5-7 minutit (pööra korra ringi), kuni need juust on sulanud ja saiaviilud krõberad ja pruunistunud.
Kuum võileib salaami ja marineeritud kurgiga
See toekas võileib sobib nii lõunasöögiks, vahepalaks kui ka hilisõhtuseks ooteks. Serveeri kartulikrõpsude ja limonaadiga või hoopis rohelise salatiga.