Sealihanagitsad

Friikana armastavad kõik, aga sarnasel moel saab valmistada ka sealiha. Siin maisikrõpsupaneeringuga versioon.

Kogus
u 30 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

450 g taist pehmet sealiha

2,5 dl maitsestamata jogurtit

2,5 dl purustatud maisihelbeid

4-5 sl röstitud nisuidusid (toasted wheat germ)

3 sl seesamiseemneid

1,5 tl kuivatatud peterselli

0,5 tl paprikapulbrit

0,5 tl sinepipulbrit

0,5 tl sellerisoola

0,5 tl sibulapulbrit

0,25 tl sidrunipipart

0,25 tl soola soovi korral

Valmistamine

Lõika sealiha 2,5x3,5 cm tükkideks. 

Purusta maisihelbed, sega nisukliide, seesamiseemnete, peterselli, paprika, sinepi, sellerisoola, sibulapulbri, sidrunipipra ja soolaga.

Kasta sealihatükid esmalt jogurtisse, siis veereta purusegus. Laota ühekordse kihina kergelt õlitatud ahjuplaadile. 

Küpseta 200-kraadises ahjus 15-18 minutit, kuni liha on küps. Krõbedama katte jaoks võid 2-3 minutiks veel grillelemendi alla panna. 

Idee siit.

LISA KOMMENTAAR