Tõsta liha umbes pool tundi enne praadimist toasooja. Lõika õhukesteks viiludeks, ribadeks või kuubikuteks. Koori ja haki sibul.
Kuumuta malmpann tuliseks, lisa lihatükid. Siis alanda kuumust ja pruunista tasasel tulel, nii et searasv eralduks ja lihatükid oleksid kenasti kuldpruunid. Lisa sibulad, pruunista ka need. Lisa maitseained.
Puista pannile jahu, prae kuldseks, sega pidevalt.
Lisa keev vesi, sega hoolega. Kata pann kaanega ja hauta kastet kaane all umbes tund aega.
Serveeri keedetud kartulitega. Lisaks sobivad marineeritud või soolakurgid ning hõõrutud pohlad.
Nipid ja soovitused:
Maitsesta kaste peekoni või sinepiga. Mõned kokad lisavad ka 1-2 loorberilehte.
Kõige traditsioonilisem viis on lõigata seakülg õhukesteks viiludeks (ehk lihatükid võiksid olla umbes 0,5 cm -1 cm paksud ja 5 cm x 5 cm suurused).
Kui sealihast ei eraldu piisavalt rasva, siis lisa enne jahuga paksendamist paar lusikatäit võid.
Soome lihakaste (läskisoosi)
Üks tuntumaid Soome argiroogi, jahuga paksendatud ja sibulatega maitsestatud läbikasvanud sealihast kaste "läskisoosi".