Kimchi-dipp

Kimchi on Korea vürtsikas fermenteeritud kapsasalat, mida siin on lisatud toorjuustudipile.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5 dl kuivaks pigistatud kimchi't (vürtsikas Korea köögiviljasalat)

225 g toorjuustu

225 g hapukoort

4-5 tl vähendatud soolasisaldusega sojakastet

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

kartulikrõpse

soolaküpsiseid ehk kreekereid (pretzels)

kangideks lõigatud porgandit ja/ või kurki

Valmistamine

Pigista kimchi võimalikult kuivaks ning haki seejärel peenelt. 

Pane toorjuust kaussi, lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Sega juurde kimchi ja sojakaste, maitsesta julgelt pipraga. 

Serveeri kartulikrõpsude, soolarõngikute (pretzels) ja/või köögiviljakangidega. 

Nipid ja soovitused:

  • Taimetoitlastele sobiva variandi jaoks vali vegetaarne kimchi. 

Loe veel:

Allikas: Bon Appetit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 01.05.2021 19:43

Suurepärane eriti värskete juurikatega!