Kimchi on Korea vürtsikas fermenteeritud kapsasalat, mida siin on lisatud toorjuustudipile.
5 dl kuivaks pigistatud kimchi't (vürtsikas Korea köögiviljasalat)
225 g toorjuustu
225 g hapukoort
4-5 tl vähendatud soolasisaldusega sojakastet
soola ja musta pipart
kartulikrõpse
soolaküpsiseid ehk kreekereid (pretzels)
kangideks lõigatud porgandit ja/ või kurki
Pigista kimchi võimalikult kuivaks ning haki seejärel peenelt.
Pane toorjuust kaussi, lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Sega juurde kimchi ja sojakaste, maitsesta julgelt pipraga.
Serveeri kartulikrõpsude, soolarõngikute (pretzels) ja/või köögiviljakangidega.
Allikas: Bon Appetit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Suurepärane eriti värskete juurikatega!
Kimchi-dipp
Kimchi on Korea vürtsikas fermenteeritud kapsasalat, mida siin on lisatud toorjuustudipile.