Inara põnevad soolakurgid

Tuntud setoka Inara Luigase retsepti järgi valmistatud soolakurgid on maitsestatud mustade sõstarde ning basiilikuga.
NB! Salat on mõeldud kohe söömiseks, mitte säilitamiseks!

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

väikese sõrme pikkuseid kurke

hakitud rohelist sibulat

hakitud värsket tilli

hakitud värsket basiilikut

hakitud värsket küüslauku

musti sõstraid

meresoola

Valmistamine

Pese kurgid, lõika otsad ära, paksemad kurgid võid lõigata pikuti pooleks. Pane kaussi, lisa ohtralt hakitud maitserohelist, küüslauku ning paar peotäit sõstraid. Raputa peale maitserohelist, sega läbi ja lase vähemalt 15 minutit maitsestuda. 

Retsepti jagas Inara Luigas oma FB-lehel (vt siit), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa. Inara Luigase toite saab proovida Inara Vanavalgõ Kohvitarõs. 

LISA KOMMENTAAR