Redisevõileivad

Taani smørrebrød. Kasuta pikki peenikesi rediseid, siis saad eriti ilusa võileiva.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5-6 noort krõmpsu redist koos rediselehtedega

2 sl kohupiima või toorjuustu

1 sl riivitud Gruyère'i juustu

2 viilu rukkileiba

sidrunimahla

paar tilka oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Võta redised ning lõika redised ja rediselehed eraldi õhukesteks viiludeks. 

Sega väikeses kausis kohupiim, riivitud juust ja rediselehed, siis maitsesta soola-pipraga. 

Rösti rukkileivaviilud, määri võiga, siis sega peale kohupiimamääre. Kaunista rediseviiludega, jahvata peale veidi musta pipart, sorts sidrunimahla ja paar tilka oliiviõli.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Briti ajakirjast BBC Good Food.

LISA KOMMENTAAR