vett
0,5 sibulat
2 peotäit kukeseeni
4 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
3 peotäit keetmata makarone (nt tagliatelle)
peoga kirsstomateid
soola ja musta pipart
peotäis parmesani juustu laaste
praadimiseks võid
Haki sibul ja küüslauk. Prae sibul pannil võis klaasjaks (rahulikult, vaiksel tulel, ära pruunista). Siis lisa küüslauk ja lase veel veidi haududa.
Lisa puhastatud ja vajadusel tükeldatud kukeseened, prae läbi ja maitsesta soolaga.
Lisa pannile koor ning pudista sisse puljongikuubik. Lisa makaronid, arvestades 1,5 peotäit sööja kohta. Kui vaja, kalla pannile ka veidi vett, nii et makaronid oleksid kaetud.
Poolita kirsstomatid, lisa pannile. Hauta, kuni makaronid on al dente. Vajadusel maitsesta veel soola-pipraga, lisa parmesanilaastud.
Retsept on mugandatud raamatust Metsaköök. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Koorene ühepannipasta kukeseentega
Hea lihtne valmistada, kogu roog valmis ühel pannil.