Tuuleoad röstpeedi ja rõika kreemjuustuga

Lihtsad soolase täidisega tuuleoad sobivad imehästi suupistelauale. Suupiste valmistamisel on kasutatud Gourmet Club'i röstpeedi ja rõikaga kreemjuustu.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

tuuleube e. profitroole

Gourmet Club röstpeedi ja rõikaga kreemjuustu

külmsuitsulõhet

värsket murulauku või tilli

Valmistamine

Eriti tublid küpsetajad valmistavad tuuleoad ise, aga kiirel ajal võib kasutada poes müüdavaid keedutainapallikesi. Fotol olevad tuuleoad valmisid selle Nami-Nami retsepti järgi (ühe karbitäie kreemjuustu jaoks piisab 1/2 kogusest).

Lase profitroolidel jahtuda, siis lõika horisontaalselt pooleks. Lõika suitsulõhe õhukesteks viiludeks. 

Ava pooleks lõigatud tuuleoad ning määri mõlemale poolele Gourmet Club'i röstpeedi ja rõikaga kreemjuustu. Aseta ühele poolele viil külmsuitsulõhet, tõsta teine pool peale. Kaunista hakitud tilli või murulauguga ning serveeri. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 27.05.2018 17:48

Väga mõnusad ja lihtsasti valmivad suupisted, said palju kiita!