400 g seafileed
1 dl hoisin kastet (hiina vürtsikastet)
125 g munanuudleid
2 sl õli
400 g Härmavili vokisegu
2 sl värskelt riivitud ingverit
maitse järgi soola
värsket koriandrit serveerimiseks
Lõika seafilee õhukesteks viiludeks ja seejärel väiksemateks, ampsusuurusteks tükkideks. Sega hakitud küüslaugu ning 0,5 dl hoisin-kastmega. Lase veidi maitsestuda.
Keeda munanuudlid vastavalt pakendi juhistele. Nõruta.
Kuumuta õli vokkpannil. Lisa vokisegu ning riivitud ingver, kuumuta segades u 5 minutit. Maitsesta kergelt soolaga ning tõsta köögiviljad pannilt kõrvale.
Kuumuta vokkpann uuesti tuliseks. Lisa sealiha, prae 3 minutit aeg-ajalt segades, kuni liha on läbi küpsenud.
Lisa pannile nuudlid ja praetud köögiviljad, samuti ülejäänud hoisin-kaste. Sega läbi, vajadusel maitsesta soolaga.
Puista peale hakitud värsket koriandrit ja serveeri.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Kui nii lihtsa vaevaga nii maitsva toidu saab, siis polegi muud lisada. Maitsev !
Vokitud seafilee munanuudlitega
Hoisin-kastmes marineerimine annab sellele aasiapärasele nuudliroale väga mõnusa maitse. Roog valmib kiiresti külmutatud vokisegu abil.