Vokitud seafilee munanuudlitega

Hoisin-kastmes marineerimine annab sellele aasiapärasele nuudliroale väga mõnusa maitse. Roog valmib kiiresti külmutatud vokisegu abil.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g seafileed

1 dl hoisin kastet (hiina vürtsikastet)

1 küüslauguküüs

125 g munanuudleid

2 sl õli

400 g Härmavili vokisegu

2 sl värskelt riivitud ingverit

maitse järgi soola

värsket koriandrit serveerimiseks

Valmistamine

Lõika seafilee õhukesteks viiludeks ja seejärel väiksemateks, ampsusuurusteks tükkideks. Sega hakitud küüslaugu ning 0,5 dl hoisin-kastmega. Lase veidi maitsestuda. 

Keeda munanuudlid vastavalt pakendi juhistele. Nõruta. 

Kuumuta õli vokkpannil. Lisa vokisegu ning riivitud ingver, kuumuta segades u 5 minutit. Maitsesta kergelt soolaga ning tõsta köögiviljad pannilt kõrvale. 

Kuumuta vokkpann uuesti tuliseks. Lisa sealiha, prae 3 minutit aeg-ajalt segades, kuni liha on läbi küpsenud. 

Lisa pannile nuudlid ja praetud köögiviljad, samuti ülejäänud hoisin-kaste. Sega läbi, vajadusel maitsesta soolaga. 

Puista peale hakitud värsket koriandrit ja serveeri.

Nipid ja soovitused:

  • Tegelikult töötab see retsept väga hästi ka teiste taiste sealihatükkidega (välisfilee, aba), aga sisefileega jääb kõige hõrgum ja seda on kõige mugavam siin kasutada. 

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 23.05.2018 16:56

Kui nii lihtsa vaevaga nii maitsva toidu saab, siis polegi muud lisada. Maitsev !