Vegan-bolognese

Veganlik versioon Bolognese kastmest valmib hoopis lillkapsast :)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

350 g lillkapsast

50 g Kreeka pähkleid

0,75 tl küüslaugupulbrit

0,75 tl kuivatatud punet

0,75 tl soola

0,75 tl musta pipart

980 g purk tomatikastet (nn Marinara)

Serveerimiseks:

keedetud makarone

Valmistamine

Kuumuta ahi 200°C.

Lõika lillkapsas väiksemateks õisikuteks. Pane lillkapsatükid, kreeka pähklid, küüslaugupulber, sool ja pipar köögikombaini. Töötle üsna peeneteraliseks puruks. 

Kalla saadud segu kergelt õlitatud ahjupannile. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, vahepeal korra segades. 

Kuumuta tomatikaste keskmisel kuumusel. Lisa röstitud lillkapsasegu ja sega ühtlaseks. Hauta 5-10 minutit. 

Serveeri näiteks keedetud makaronidega. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR