1 pakk Santa Maria riisinuudleid (180 g)
2 sl toiduõli
400 g kanafileeribasid või hakitud kalkuni kintsuliha või kanahakkliha
300 g ribastatud tavalist kapsast või hiina kapsast
2 jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud porgandit
1 muna
1 pakk Santa Maria pad thai vokikastet
1 dl jämedalt hakitud maapähkleid
Keeda riisinuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele.
Pruunista kanaribad õlis. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel.
Tee pannil ruumi ja prae muna panni keskosas, aeg-ajalt segades. Lõika nuudlid suupärasteks, lisa need koos vokikastmega pannile. Sega kiiresti, kuni kõik on soe.
Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid, kaunista laimisektorite ja koriandriga ja serveeri.
Algretsept on Santa Maria oma, aga koguseid olen timminud.
Mõnusalt kiire nuudliroog. Meil on viieliikmeline pere ja see meeldib kõigile. Maapähklid annan lauale eraldi kausis, sest selle osas on mõned pereliikmed eriarvamusel :)
Nice Pille, aga ma ei mäleta, et ma oleks küsinud
Nice, Mihkel, panid ära.
Suht rumal oled Mihkel ? Aga aitäh kiire juhise eest.
Minu jaoks jäi ühest pakist vokikastmest väheks - ei jäänud väga maitsekas. Järgmine kord proovin kahega :)
Praegu mõtlen, et äkki hoopis üks pakk nuudleid oli liiga palju. Mõlemad variandid tõenäolised :D
Pad Thai vokiroog
Pad Thai on üks klassikalisemaid Aasia roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, iseloomu lisab vürtsikas kaste.