Pad Thai vokiroog

Pad Thai on üks klassikalisemaid Aasia roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, iseloomu lisab vürtsikas kaste.


Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 pakk Santa Maria riisinuudleid (180 g)

2 sl toiduõli

400 g kanafileeribasid või hakitud kalkuni kintsuliha või kanahakkliha

300 g ribastatud tavalist kapsast või hiina kapsast

2 jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud porgandit

1 muna

1 pakk Santa Maria pad thai vokikastet

1 dl jämedalt hakitud maapähkleid

Valmistamine

Keeda riisinuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele.

Pruunista kanaribad õlis. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel.

Tee pannil ruumi ja prae muna panni keskosas, aeg-ajalt segades. Lõika nuudlid suupärasteks, lisa need koos vokikastmega pannile. Sega kiiresti, kuni kõik on soe.

Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid, kaunista laimisektorite ja koriandriga ja serveeri.

Loe veel:

Algretsept on Santa Maria oma, aga koguseid olen timminud. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 29.11.2018 20:03

Mõnusalt kiire nuudliroog. Meil on viieliikmeline pere ja see meeldib kõigile. Maapähklid annan lauale eraldi kausis, sest selle osas on mõned pereliikmed eriarvamusel :)

Liisi
postitatud 02.06.2022 16:11

Minu jaoks jäi ühest pakist vokikastmest väheks - ei jäänud väga maitsekas. Järgmine kord proovin kahega :)

Liisi
postitatud 02.06.2022 16:12

Praegu mõtlen, et äkki hoopis üks pakk nuudleid oli liiga palju. Mõlemad variandid tõenäolised :D

Merke
postitatud 09.10.2025 19:17

Üks pakk kastet on liiga vähe nuudlite koguse kohta