Pad Thai vokiroog

Pad Thai on üks klassikalisemaid Aasia roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, iseloomu lisab vürtsikas kaste.


Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 pakk Santa Maria riisinuudleid (180 g)

2 sl toiduõli

400 g kanafileeribasid või hakitud kalkuni kintsuliha või kanahakkliha

300 g ribastatud tavalist kapsast või hiina kapsast

2 jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud porgandit

1 muna

1 pakk Santa Maria pad thai vokikastet

1 dl jämedalt hakitud maapähkleid

Valmistamine

Keeda riisinuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele.

Pruunista kanaribad õlis. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel.

Tee pannil ruumi ja prae muna panni keskosas, aeg-ajalt segades. Lõika nuudlid suupärasteks, lisa need koos vokikastmega pannile. Sega kiiresti, kuni kõik on soe.

Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid, kaunista laimisektorite ja koriandriga ja serveeri.

Loe veel:

Algretsept on Santa Maria oma, aga koguseid olen timminud. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 29.11.2018 20:03

Mõnusalt kiire nuudliroog. Meil on viieliikmeline pere ja see meeldib kõigile. Maapähklid annan lauale eraldi kausis, sest selle osas on mõned pereliikmed eriarvamusel :)

Mihkel
postitatud 19.11.2020 08:17

Nice Pille, aga ma ei mäleta, et ma oleks küsinud

Marko
postitatud 23.11.2020 18:04

Nice, Mihkel, panid ära.

Meelis
postitatud 25.08.2021 15:56

Suht rumal oled Mihkel ? Aga aitäh kiire juhise eest.

Liisi
postitatud 02.06.2022 16:11

Minu jaoks jäi ühest pakist vokikastmest väheks - ei jäänud väga maitsekas. Järgmine kord proovin kahega :)

Liisi
postitatud 02.06.2022 16:12

Praegu mõtlen, et äkki hoopis üks pakk nuudleid oli liiga palju. Mõlemad variandid tõenäolised :D