Graavisiig pohladega

Õrnsoolatud siiafilee pohlamarjadega.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 puhastatud siiakalafileed

100 g külmutatud pohli

punt värsket tilli

2 sl jämedat meresoola

2 sl suhkrut

Valmistamine

Püreesta pohlad, sega hakitud tilli, soola ja suhkruga. Aseta siiafileed madalasse kaussi, kata pohlaseguga. 

Kata nõu toidukilega ja pane kalafileed ööpäevaks külmkappi maitsestuma. 

Enne serveerimist kaabi pohlasegu maha ja lõika siiafilee õhukesteks viiludeks. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Risto Mikkola & Henry Lepisti raamatust "Arjen luxus" (Puolukkagraavattu siika). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 24.02.2018 17:06

Kasutasin merest püütud kala ja meile väga meeldis, näeb kaunis välja ja pohlade õrn, mõrkjas maitse annab väga mõnusa koosluse. Kasvanduse kaladel muidugi nii head maitset pole, aga tasub proovida siiski.