Hõrk metsseafilee

Itaalia köögist inspireeritud viis metssea sisefilee valmistamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg metssea sisefileed

1 porgand

jupp porrulauku

varssellerit

paar loorberilehte

2 dl kuiva valget veini

2 dl puljongit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pruunista metsseafilee kuumal pannil kergelt ümberringi, siis tõsta ahjupotti. Lisa maitseköögiviljad ja loorber, maitsesta soola ning pipraga ja kalla juurde vein ja puljong.

Küpseta 170 kraadises ahjus umbes tund aega või kuni liha on pehme. Kontrolli hautamise ajal, et vedelik otsa ei saaks.

Nipid ja soovitused:

Idee on Linnamäe Lihatööstuse retseptilehelt, kus retsepti autori Kerlin Ledis soovitas serveerida metssealiha tonnato kastme, rukola ja kapparimarjadega. Nami-Nami jaoks kohandas ja pildi tegi toimetaja Ilse

LISA KOMMENTAAR