Pruunista metsseafilee kuumal pannil kergelt ümberringi, siis tõsta ahjupotti. Lisa maitseköögiviljad ja loorber, maitsesta soola ning pipraga ja kalla juurde vein ja puljong.
Küpseta 170 kraadises ahjus umbes tund aega või kuni liha on pehme. Kontrolli hautamise ajal, et vedelik otsa ei saaks.
Nipid ja soovitused:
Liha võib ka pliidi peal kaane all valmis hautada.
Metssealiha tuleks korralikult läbi küpsetada ja mitte seest roosaks jätta.
Idee on Linnamäe Lihatööstuse retseptilehelt, kus retsepti autori Kerlin Ledis soovitas serveerida metssealiha tonnato kastme, rukola ja kapparimarjadega. Nami-Nami jaoks kohandas ja pildi tegi toimetaja Ilse.
Hõrk metsseafilee
Itaalia köögist inspireeritud viis metssea sisefilee valmistamiseks.