Sega kokku kuivained. Näpi hulka pehme või. Lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Lase tainal umbes 30 minutit külmkapis seista. Tainast tuleb töödelda võimalikult külmalt, seega valmista enne täidis.
Täidise jaoks sulata või, lisa suhkur ja riivitud apelsinikoor. Rulli tainas jahuga ülepuistatud laual ümmarguseks kettaks ning määri sellele suhkru-või segu. Laota peale mandlilaastud ning raputa peale veidi kaneeli.
Lõika tainaring 12 kolmnurgaks ning rulli saadud kolmnurgad laiemast otsast tihedalt rulli.
Määri saiakesi pealt munakollasega ning küpseta ahjus 180°C juures 20-25 minutit. Seejärel aseta restile jahtuma.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami kasutaja Suzlik.
Mandlisarvekesed
Hõrgud mandlitäidisega sarvesaiad, mis ei sisalda pärmi.