Toiduakadeemia kokad Tarvo Kullama ja Urmas Tiigivee soovitavad aasta tähtsaima toidulaua ehtida eestlastele armsa sealihaga ning panna oma kulinaarsed oskused proovile šokolaadises porteris podisenud seapõse hautisega.
Toiduvalmistaja rõõmuks ei võta põskedest jõuluhõrgutise ettevalmistused rohkem kui veerand tundi ning neljatunnise küpsetustöö teeb ära hoopis ahi. Nii jääb rohkem aega ülejäänud jõulutoimetusteks!
Puhasta põseliha ja lõika suuremateks kuubikuteks (3x3 cm). Puhasta ka sibul ja küüslauk ning lõika tükkideks.
Tõsta pann tulele ja prae võis liha, sibul ja küüslauk ning pane seejärel haudepotti. Vala liharoog porteriga üle ning pane haudepotiga 140 kraadi juurde 4 tunniks ahju küpsema.
Valminud jõuluhõrgutis serveeri beebispinati ja põldsalatiga.
Õllene jõuluhõrgutis seapõsest
Toiduakadeemia kokad Tarvo Kullama ja Urmas Tiigivee soovitavad aasta tähtsaima toidulaua ehtida eestlastele armsa sealihaga ning panna oma kulinaarsed oskused proovile šokolaadises porteris podisenud seapõse hautisega.
Toiduvalmistaja rõõmuks ei võta põskedest jõuluhõrgutise ettevalmistused rohkem kui veerand tundi ning neljatunnise küpsetustöö teeb ära hoopis ahi. Nii jääb rohkem aega ülejäänud jõulutoimetusteks!