Pane riisinuudlid kaussi, kalla peale keev vesi ja lase pehmeneda.
Samal ajal kuumuta laksapasta või karripasta suures potis. Lisa tükeldatud kõrvits ja kuumuta paar-kolm minutit segades, kuni kõrvitsakuubikud on kenasti pastaga kaetud.
Lisa kookospiim ja puljong, kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel 10 minutit. Lisa nõrutatud nuudlid ning mungoaidandid.
Lisa lõhekuubikud ning krevetid. Kuumuta 4-5 minutit, kuni kala on läbinisti küps. Sega juurde viilutatud roheline sibul, puista peale koriandrilehed ja serveeri laimisektoritega.
Nipid ja soovitused:
Algretsepti juures soovitas üks kommenteerija kõrvitsa asemel lillkapsast kasutada.
Lisaks idanditele või osaliselt nende asemel võib kasutada ka suhkruhernekaunu.
Lõhe ja kreveti laksa
Midagi soojendavat jahedateks sügis- ja talveõhtuteks.