Spagetid küüslaugu ja tšilliga

Imelihtne pastaroog Spaghetti aglio, olio e peperonico

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g spagette

vett

soola

Kaste:

8 sl oliiviõli

5-6 küüslauguküünt

2-3 punast tšillikauna või 1 tl tšillihelbeid

hakitud peterselli (soovi korral)

Valmistamine

Kuumuta suures potis oliiviõli. Lisa tükeldatud küüslauk ja terved tšillikaunad või tšillihelbed. Kuumuta, aga ära lase küüslaugul pruunistuda. Lõpuks lisa rohkelt hakitud peterselli.

Keeda spagetid rohkes soolaga maitsestatud vees al dente, nõruta ja tõsta kuumale pannile. Sega küüslaugu-tšilliõliga.

Nipid ja soovitused:

  • Kui kasutad munavaba spagette, siis sobib roog ka veganitele. 

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilsekes kasutas lintnuudleid.

LISA KOMMENTAAR

Berit
postitatud 04.04.2009 17:06

Ma olen teinud sarnast pastat, mitte just nii rohke küüslauguga ja tervete tšillipipardega, vaid natukese vähema ja hakitud tšilliga + muidugi oliivõli. See on nii lihtne, kuid maitseb super hästi!

Seakass
postitatud 05.09.2010 17:53

Väga maitsvad spagetid tulid! Petersell annab mõnusalt värskust.

Pille
postitatud 13.08.2017 21:28

Seakassi foto: