Tomatisalat kodujuustu ja ürdiõitega

Veidi toekam suvine tomatisalat.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5-6 keskmise suurusega tomatit

6 viilu toorsuitsupeekonit

300 g kodujuust

pundike basiilikulehti

pundike punelehti

peotäis pune- ja basiilikuõisi

soola ja musta pipart

Valmistamine

Tükelda tomatid meelepärasteks tükkideks, pane kaussi. Haki basiiliku- ja punelehed, pane tomatite juurde. Lisa sool ja purustatud must pipar, sega kõik läbi. Lase tomatisegul peekoni praadimise ajal tõmmata.

Prae peekoniribad kuldpruuniks, tõsta liigsest rasvast välja ja lase köögipaberil taheneda ja jahtuda.

Pane tomatisegu kaussi, tee keskele lohuke. Tõsta sinna kodujuust, selle peale omakorda tükeldatud peekon. Puista peale ürdiõied ja serveeri.

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 02.08.2017 11:55

Maitsev! Pune tegi tomatisalati nii heaks! Õisi tasub ikka korralikult peoga panna :)