Kartulivorm hapukoorega

Keedetud kartulitest vormiroog. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

6 keedetud kartulit

võid

200 g hapukoort

1 muna

1-2 purustatud küüslauguküünt

1 tl tüümiani e. aed-liivateed

soola

1 dl riivitud juustu

Valmistamine

Lõika keedetud, kooritud kartulid pikuti neljaks ja laota võitatud madalasse ahjuvormi.

Sega hapukoor, munad, küüslauk, tüümian, sool ja riivitud juust. Vala segu kartulitele.

Kuumuta vormi 225-kraadise ahju keskosas 15-20 minutit.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 18.01.2013 21:57

Päris maitsev. Minul oli keedetud kartulit nii palju, et tegin topeltkoguse kastet.

Tiina
postitatud 09.11.2021 21:21

Täitsa mõnus roog, kuigi hapukoorekastet oleks võinud rohkemgi olla.