Suitsused cannellini oad küüslaugusaial

Lihtne ja kiire eine ehk veidi tuunitud variant brittide nii armastatud beans on toast vahepalast.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 väike hakitud sibul

oliiviõli

1 tl suitsupaprikat (pimentón dulce)

200 g tomatipüreed (passata)

400 g purk konservitud cannellini ube

peotäis värsket peterselli

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

4 viilu juuretisesaia

värsket küüslauku

Valmistamine

Kuumuta väikesel pannil õli, lisa sibul ja prae tasasel tulel mõned minutid. Lisa suitsupaprika ja kuumuta segades minut aega.

Lisa tomatipüree ja kuumuta keskmisel tulel 5 minutit. Sega juurde nõrutatud ja soovi korral ka loputatud oad ning kuumuta õrnalt segades veel 5 minutit.

Sega juurde hakitud petersell, maitsesta soola ja pipraga parajaks.

Nipid ja soovitused:

Idee on Briti ajakirjast Olive Magazine

LISA KOMMENTAAR