Hommikusöögiröstsai skyriga

Klassikalisest briti hommikusöögist (peekon ja muna) inspireeritud toekas võileib maitseb eriti hästi kevadsuviise rohelise spargli ning kreemja Farmi skyriga.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

2 röstsaia

150 g skyri

2 tl hakitud värsket peterselli

4 viilu tavalist või toorsuitsu peekonit

2 hästi värsket muna

pool punti rohelist sparglit

1 tl oliiviõli

musta pipart

Valmistamine

Murra sparglivartel puitunud otsad ära. Aseta peekoniviilud ja oliiviõliga piserdatud sparglid ahjuplaadile ning rösti 200*C ahjus, kuni peekon on krõbe.

Sega hakitud petersell skyri hulka.

Pošeeri kaks muna ja rösti saiaviilud.

Määri röstsaiadele maitsestatud skyr, aseta igale saiale kaks viilu peekonit, üks muna ja veidi sparglivarsi. Jahvata peale veidi pipart ja serveeri kohe.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 18.05.2017 09:26

Väga maitsev kooslus! Rohkem selline noa ja kahvliga söömise võileib, hea siis teha, kui on aega hommikusööki süüa. Kes musta leiba armastab, võiks ka sellega teha, usun, et sobib imehästi!