Spagetipitsa

Kelmikas spagetiroog.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

150 g spagette

keetmiseks vett ja soola

125 g tomatikastet

50 g täissuitsuvorsti või salaamit

2 dl 10% rõõska koort e. kohvikoort

2 muna

150 g riivitud juustu

Valmistamine

Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees valmis. Nõruta ja laota need võitatud 22-24 cm läbimõõduga ümmarguse vormi põhja. 

Määri peale tomatipasta ja kata suitsuvorstiviiludega. 

Sega omavahel kohvikoor, munad ja juust, maitseta soolaga. Kalla vormi. 

Küpseta 175-kraadises ahjus pöördõhuga režiimil 20-30 minutit.

Ragne Värki retsept ilmus Naistelehes (4.11.2015)

LISA KOMMENTAAR