Lihtne salat linnuliha, varsselleri ja roheliste viinamarjadega.
2 suurt kanafileed (soovitatavalt naha ja luudega)
oliiviõli
soola ja musta pipart
1,2 dl head majoneesi
1,5 sl hakitud värsket estragoni
2 peenelt hakitud sellerivart
2,5 dl rohelisi viinamarju
Kuumuta ahi 180 C.
Aseta kanafileed ahjupannile, nahk ülal, ja pintselda oliiviõliga. Maitsesta soola-pipraga. Küpseta 180-kraadises ahjus 35-40 minutit, kuni kana on läbinisti küps. Lase jahtuda.
Kui kana on jahtunud, siis eemalda liha luudelt, nahk ja kondid viska minema. Lõika kanafileed 2 cm kuubikuteks.
Pane kanatükid kaussi, lisa majonees, estragonilehed, viilutatud sellerivarred, poolitatud viinamarjad. Maitsesta soola-pipraga ja sega läbi.
Allikas: Ina Garten (Barefoot Contessa at Home, 2006)
Kanasalat Veronique
Lihtne salat linnuliha, varsselleri ja roheliste viinamarjadega.