600 g kanafileed
soola ja musta pipart
1 sl võid praadimiseks
2 x 140 g pakki suitsupeekonit
16 suurt viilu röstsaia
1 suurem küüslauguküüs
külmpressitud oliiviõli
50 g Parmesani või muud kõvemat juustu
70 g beebispinatit
150-200 g Caesari kastet
Prae kanafileesid võis mõlemalt poolt 5 minutit, kuni need on küpsed. Maitsesta soola-pipraga ja lõika õhukesteks viiludeks.
Prae peekon krõbedaks, lase köögipaberil veidi taheneda ja siis lõika või murra tükkideks.
Eemalda saiaviiludelt koorikud, rösti sai kuldseks. Hõõru krõbedad saiaviilud küüslauguga üle, nirista peale veidi õli ja puista peale veidi soolahelbeid.
Lõika parmesan laastudeks.
Laota juust, kana, peekon, Caesari kaste ja spinatilehed saiaviilude vahele, nii et saad kaheksa topeltvõileiba (sandwich). Lõika saiad diagonaalselt pooleks, kinnita kokteilitikuga ja serveeri.
Allikas: Allt om Mat, veidi lihtsustatud variant. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Caesari klubivõileib
Caesari salatist inspireeritud klubivõileivad sobivad hästi piknikule, einekarpi ja Rootsi lauale. Kasuta nt kodumaist Tarplan Caesari salatikastet.