Värvikirev võileib hommikusöögiks või vahepalaks
viilutatud nisuleiba või röstsaia
oliiviõli
küpset avokaadot
veidi sidrunimahla
soola ja musta pipart
küpseid (kirss)tomateid
Rösti saiaviilud rösteris või ahjus kuldseks - kui teed seda ahjus, siis piserda saiaviiludele esmalt veidi oliiviõli.
Lõika avokaado pikuti pooleks, eemalda kivi. Uurista viljaliha kaussi, suru kahvliga katki. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga ning määri saiaviilule.
Kaunista tomatiga ja serveeri.
Lähivaates pildi tegi Juta Kübarsepp. Nami-Nami retsept ilmus ka ajakirjas Pereköök, ülaltvaates pildi tegi Hele-Mai Alamaa.
Avokaadovõileb on mõnus vaheldus hommikusöögimenüüsse.
Tomati-avokaadovõileib
Värvikirev võileib hommikusöögiks või vahepalaks