Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.
150 g toorjuust (sh mascarpone)
200 g puhastatud suitsuangerjat
4 sl hakitud värsket maitserohelist - nt
murulauku ja/ või tilli
peterselli ja/ või harakputke
8 viilu röstsaia
Rösti saiaviilud kuldseks, siis eemalda koorikud ja lõika iga saiaviil neljaks väikeseks kolmnurgaks.
Sega toorjuust hakitud maitserohelisega, soovi korral maitsesta soola-pipraga. Puhasta angerjas hoolega, lõika väikesteks tükkideks.
Aseta igale röstsaiakolmnurgale ürtidega toorjuustu, peale tõsta angerjatükk. Kaunista ürdioksaga ja serveeri.
Idee: sbs.com.au/food
Suitsuangerjasuupisted
Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.