Suitsuangerjasuupisted

Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.

Kogus
32 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

150 g toorjuust (sh mascarpone)

200 g puhastatud suitsuangerjat

4 sl hakitud värsket maitserohelist - nt

murulauku ja/ või tilli

peterselli ja/ või harakputke

8 viilu röstsaia

Valmistamine

Rösti saiaviilud kuldseks, siis eemalda koorikud ja lõika iga saiaviil neljaks väikeseks kolmnurgaks. 

Sega toorjuust hakitud maitserohelisega, soovi korral maitsesta soola-pipraga. Puhasta angerjas hoolega, lõika väikesteks tükkideks. 

Aseta igale röstsaiakolmnurgale ürtidega toorjuustu, peale tõsta angerjatükk. Kaunista ürdioksaga ja serveeri. 

Nipp:

  • Värskete ürtide ja toorjuustu asemel võid kasutada mõnda ürtidega toorjuustu (Saaremaa Delifood, Vigala Piimatööstus vm)

Idee: sbs.com.au/food 

LISA KOMMENTAAR