Punane kapsas jõhvikatega

Sobiv lisand kõiksugu jõululihade kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

pool punast kapsast

peotäis jõhvikaid

näputäis kaneeli

näputäis pruuni suhkrut

sorts dessertveini või palsamiäädikat

soola

õli

Valmistamine

Lõika kapsas õhukesteks ribadeks.

Kuumuta pann tuliseks, lisa õli ja seejärel kapsaribad. Prae pidevalt segades paar minutit, siis lisa kaneel, suhkur, sool ja dessertvein või palsamiäädikas. 

Lase kapsal tekkinud leemes peaaegu pehmeks hautuda, siis lisa peotäis jõhvikaid. Kuumuta kapsast veel seni, kuni jõhvikad plaksuma hakkavad. 

Loe veel:

Retsept on väikeste mugandustega Liina Karroni raamatust "Sööme liha" (kirjastus Hea Lugu

LISA KOMMENTAAR