Heeringas seentega

Idee on pärit Jaan Välimaa 1964. a. kokaraamatust "Kalatoidud"

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 õrnsoolatud heeringafileed

5 sl hakitud marineeritud või soolatud seeni (nt puravikke või riisikaid)

2 dl hapukoore ja

majoneesi kastet

hakitud värsket peterselli või murulauku

Valmistamine

Lõika heeringafileed 3 cm tükkideks, aseta madalale vaagnale. 

Sega hakitud seened hapukoore-majoneesikastmega, tõsta heeringatükkidele.

Kaunista hakitud maitserohelise ja mõne kenama väiksema seenega. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR