Sidrunheinapuding

Väike aasiapärane dessert.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 l täispiima

6 sl suhkrut

näputäis soola

1,5 tl želatiinipulbrit + 2 sl kuuma vett

2 peenelt hakitud sidrunheinavart

1 sl sidrunimahla

Valmistamine

Pane piim, suhkur, sool ja sidrunheinatükid potti. Kuumuta mõõdukal tulel, kuni piim veidi mulksuma hakkab. Lisa paisutatud želatiin ja vispelda korralikult läbi. Võta pott tulelt ja lase segul toatemperatuurini jahtuda.

Vispelda juurde sidrunimahl, siis kurna väikestesse magustoidukaussidesse või -tassidesse. Tõsta kolmeks tunniks külmkappi tahenema. 

Serveeri. 

  • Kui soovid želatiini asemel kasutada taimset agar-agarit, siis loe sellest lähemalt siit.

Mugandatud Vanilla Garlic blogist.

LISA KOMMENTAAR