Lõika kalafilee ampsusuurusteks tükkideks. Kasta kalafileetükid sojakastmesse ning paneeri tempurajahus. Küpseta vokkpannil kuumas õlis mõlemalt poolt 3-5 minutit, sõltuvalt fileetüki paksusest.
Kastme valmistamiseks sega sibul, hakitud tšilli ja tšillikaste, kalakaste ning suhkur kannmikseris. Vala kaste pannile ja kuumuta kergelt läbi. Valmis kastet võid vajadusel veel maitsestada.
Aseta küpsetatud kohafilee taldrikule ning vala üle kuuma kastmega. Serveeri koos aurutatud jasmiiniriisiga.
Nipid ja soovitused:
Selle roa valmistamiseks sobib igasugune valge kalafilee. Tais olla populaarsed niiluse tilaapia, madupea ja kloun-väitskala.
Pla thod rad prik ehk krõbedaks praetud kalafilee tšillikastmes
ปลาราดพริก