Pane kuuseokkad koos kuusevartega kannmikserisse, lisa vesi. Püreesta 2-3 minutit. Saadud mass kurna läbi sõela. (Kevadised kuusekasvud on nii pehmed, et neid kurnama ei pea).
Kalla kuusemassist eraldatud roheline jook tagasi kannmikserisse. Lisa banaanid ja apelsinimahl. Püreesta ja kurna veel kord.
Kalla roheline jook klaasidesse, lisa kõrs ja naudi head maitset.
Mina ise teen 1-2x nõdalas aga ma usun, et keha annab kohe märku kui vitamiine rohkem või vähem vaja :). Olen teinud ka nii, et blenderdan suurema koguse kuuske veega ära, valan purki, panen külmkappi ja lisan iga kord kui mõnda teist smuutit teen :)
Kuuseokkakokteil
Kundalini jooga ja Shakti tantsu õpetaja ning Noarootsi talu perenase Kaili Lehe lemmikjook.