Röstitud kõrvits röstitud toortatraga

Hilissuvine-varasügisene roog toortatrast. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kõrvitsat

2 sl oliiviõli

2 tl kuivatatud tüümiani

2 tl kuivatatud rosmariini

1 tl kergelt purustatud roseepipart

1 tl jahvatatud kaneeli

1 tl mõru kakaopulbrit

näpuotsaga soola

200 g toortatart

3-4 sl päevalilleseemneid e. sihvkasid

Valmistamine

Kuumuta ahi 180C, vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. 

Lõika kõrvits kuubikuteks. Sega kausis kõrvitsakuubikud, oliiviõli, vürtsid, siis laota ühtlase kihina ahjuplaadile. Küpseta 20-30 minutit, kuni kõrvits on pehme.

Samal ajal kuumuta toortatart ja päevalilleseemneid kuival praepannil umbes 10 minutit, aeg-ajalt segades.

Sega röstitud kõrvits ja röstitud tatar omavahel, serveeri.  

Mugandatud ScandiKitchen blogist

LISA KOMMENTAAR